Shopping Cart

Oftest Stillede Spørgsmål

Har du et spørgsmål? Du kan måske finde svaret her. Hvis ikke - så kan du altid få fat på os via e-mail eller facebook!

Oftest Stillede Spørgsmål

Har du et spørgsmål? Du kan måske finde svaret her. Hvis ikke - så kan du altid få fat på os via e-mail eller facebook!

Oftest Stillede Spørgsmål

Hvorfor kan min ordre være forsinket?

De fleste ordre leveres inden for 4 - 6 arbejdsdage. Afhængigt af årstiden kan det dog tage op til 10 arbejdsdage for posten at levere ordrene. Hvis du har bestilt mere end 3-4 produkter føler et track'n'trace nummer for det meste altid med i din ordrebekræftelse. i så fald vil du kunne tracke din pakke på PostNords hjemmeside. Hvis der er gået mere end 10 arbejdsdage og du stadigvæk ikke har modtaget din ordre med posten, så kontakt os venligst ved at skrive en mail til: hello@vertellis.dk eller ved at bruge kontaktformularen nedenfor. Imens vi gennemser statusen på din ordre, så tag et kig på den bekræftelses e-mail, du har fået tilsendt, og bekræft at leveringsadressen er korrekt.

Kan jeg give Vertellis som en gave?

Selvfølgelig! Vertellis er en perfekt gaveidé. Prisen er ikke indikeret på ordren, når du modtager den :)

Hvad gør jeg hvis min ordre er beskadiget, når jeg modtager den?

Fortæl os det venligst! Send os en besked via Facebook, vores e-mail: hello@vertellis.com eller via kontaktformularen nedenfor, og så løser vi det ASAP!

Er det sikkert at bestille online?

JA! Vi gemmer ikke dine betalingsinformationer eller personlige informationer. Alle betalinger er desuden i sikre hænder hos vores payment service provider.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer alle de mest almindelige kreditkort samt Paypal.

Kan jeg betale når jeg modtager min ordre?

På dette tidspunkt er det ikke en mulighed vi tilbyder. Vi bestræber os dog på kun at have 100% tilfredse kunder. Hvis du modtager din ordre og ikke er tilfreds, så skriv endelig til os på facebook eller via e-mail: hello@vertellis.dk.

Vertellis ville passe perfekt i min webshop - Er der mulighed for at blive forhandler?

Absolut! Kontakt venligst sijmen@vertellis.nl. Du hører fra os, så snart vi har modtaget din e-mail!

Hvad er jeres returneringspolitik?

Vi har en utrolig stor tiltro til vores produkter, men hvis du ikke er 100% tilfreds med din ordre, så fortæl os det gerne inden for 30 dage via hello@vertellis.dk.

Hvordan bliver jeg en del af Team Vertellis?!

Mange tak for interessen! Vi er altid på udkig efter nye talenter, der kan hjælpe os med at vokse som virksomhed. Du er velkommen til at sende en video, hvor du fortæller lidt mere om dig selv og hvorfor du gerne vil arbejde for Vertellis til: willem@vertellis.com. En videopræsentation er obligatorisk! Tip: Vi er mere interesserede i din livshistorie og dit mindset end dit perfekte CV.

Jeg har en fantastisk idé til Vertellis! Hvordan får jeg fat på jer?

Fantastisk! Vi er altid åben overfor nye ideer og forslag. For at dele dine tanker, så send en e-mail til: hello@vertellis.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt Os

Kan du ikke finde dit spørgsmål i FAQ?
Du kan kontakte os ved at bruge nedenstående formular!